Ανακοίνωση

  • Την Παρασκευή  28/10/2016 θα εκτελεστούν τα δρομολόγια που θα δείτε ΕΔΩ 
Mini Bus Number 19
Number 5
Number 5-12-3
Family Moments Just Married
Number 1
Mini Bus Number 2
Number 5
Number 5

Πληροφορίες Δρομολογίων

Δρομολόγια

Τιμές Εισιτηρίων

Αστικό ΚΤΕΛ Χίου

Ιστορικό

Φωτογραφίες

Πληροφορίες για Φοιτητές και Μαθητές

Το  Αστικό Κτελ Χίου Α.Ε. σας ανακοινώνει ότι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου  μπορούν   να προμηθευτούν την μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών που θα κοστίζει 10 Euro.

Η προμήθεια της κάρτας θα γίνετε από το Κεντρικό Σταθμό της Αστικού Κτελ Χίου Α.Ε. (οδός δημοκρατίας) και από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κατά την εγγραφή τους να έχουν:

  1. Το πάσο της σχολής τους
  2. Μια έγχρωμη φωτογραφία (μέγεθος ταυτότητας)

Απο ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/2016 και κάθε μέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) εκτελείται το δρομολόγιο 21:45 ΧΙΟΣ (από ξενοδοχείο Χανδρής) προς φοιτητικές εστίες και 22:00 φοιτητικές εστίες προς Χίο.

 

 

  • Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς το Αστικό Κτελ Χίου A.Ε. εύχεται σε όλους τους μαθητές υγεία, ευτυχία και καλή μάθηση.

  Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς μας και στην καλή συνεργασία με τους φορείς του νησιού θα συνεχίσουμε και φέτος την προσφορά μας σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές της  Πρωτ/μιας και Δευτ/μιας Εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν την αστική συγκοινωνία,  όπου με την επίδειξη της μαθητικής τους κάρτας θα πληρώνουν το μισό εισιτήριο τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα, για όλο το σχολικό έτος από 12/9/2016 έως 15/6/2017. Οι κάρτες διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ από τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της πόλης μας όπου για το σχολικό έτος 2016-2017 είναι χρώματος πορτοκαλί.

   Η προσφορά αυτή δεν ισχύει την περίοδο διακοπής των  2 εβδομάδων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς και Πάσχα.

  Στην σχολική κάρτα θα πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως η φωτογραφία του μαθητή, το ονοματεπώνυμο του, η περιοχή  κατοικίας του ,το σχολείο που πηγαίνει και η σφραγίδα από την διεύθυνση του εκάστοτε σχολείου.

 Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν την κάρτα μαζί τους σε κάθε μετακίνηση.